miercuri, 28 mai 2014

Ultimul modul al atelierului de teatru si povesti pentru copii de 4-8 ani

Sa cunoastem cartile prin teatru
 "Jim Nasturel si mecanicul de locomotiva", de Michael Ende, 
Un atelier de dezvoltare personala pentru copii  Lumea lui MOMO @ Antoaneta Zaharia, actrita a Teatrului Odeon. 

Ultimul modul!!! Incepem miercuri 11 iunie, ora 18.00

Intr-o tara neobisnuita un rege domnea peste o mana de oameni. Mecancul de locomotiva aduce un colet singurei doamne din oras, iar in colet... un bebelus!!! Doamna iubitoare il creste, dar regele considera ca sunt prea multi in regat si de aici incepe aventura. Impreuna cu prietenul sau, mecanicul micul baietel, Jim Nasturel, incepe sa cutreiere lumea. 

Haideti impreuna sa ne imaginam si sa traim cele mai neobisnuite intamplari cu locomotiva in jurul si in miezul pamantului! Va asteptam curajosi, pus pe joc, dornici de povesti, cu mintea libera si vesela! Vom apela la reprezentarile despre obiecte si notiuni abstracte, vom imbogati trasaturile acestor imagini mentale, vom retrai la nivel imaginar sentimentele personajelor si vom invata sa identificam sentimentele si sa le exprimam, vom dezvolta dorinta de participare si implicare in activitatea colectiva de joc; vom educa atentia, rabdarea si autocontrolul prin poveste, vom dezvolta o stare de bine si veselie pe tot parcursul atelierului. 

Atelierul va fi plin de rasete si zgomote iar copii se vor vor misca foarte mult. Prin joaca si cu ajutorul tehnicilor de teatru ei vor invata: sa exteriorizeze propriile sentimente prin intermediul personajelor si aventurilor pe care acestea la traiesc sa-si descopere sentimentele si emotiile, si apoi vor invata sa le recunoasca la ceilalti; sa devina mai comunicativi, empatici, adaptabili si sociabili, aventurile le dezvolta imaginatia, experienta de viata dar si cunostintele. sa devina flexibili si adaptabili, invatand sa gaseasca solutii in situatii dificile 

Cum ne organizam? 
4 intalniri in decurs de o luna 
Durata intalnire: 60 minute, in fiecare miercuri de la 18.00 
Grupa maxima de 8 copii
Parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, dupa fiecare intalnire, prin rotatie la final copilul primeste un album de fotografii si desenele realizate in timpul cursului 


Informatii utile si Modalitatea de plata: 
Costul atelierului incluzand toate materialele necesare, ceai si fructe pentru fiecare participant este de 230 lei (4 saptamani)

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. Fiecare sedinta va avea o durata de maxim 60 minute. 

Pentru inceperea cursului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales: In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. 

Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. Datele personale (e-mail si telefon) sint folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu