luni, 1 aprilie 2013

10 zile pana la Conferinta de Parenting


10 aprilie 2013, Libraria Bastilia (Piata Romana)

Felul în care ne “disciplinam” copiii lasă urme adânci în adultul de mai târziu! Vino alături de noi pe 10 aprilie 2013, pentru a învăţa să eviţi capcanele în care cei mai mulţi părinţi, sau chiar educatori, cad.

“Când eram mic, de fiecare dată când mama vroia să-mi dea o lecţie, mă pedepsea, confiscându-mi cea mai dragă jucărie din acel moment. Nu-mi aduc aminte ce-am învăţat din asta, altceva, decât să nu-mi mai exprim sentimentele faţă de ceea ce-mi este drag, ştiind că acele lucruri vor fi primele care-mi vor fi luate…” amintiri din copilăria unui tată de gemeni de 5 ani.

Urania Cremene, Master Trainer & Coach împreună cu Lumea lui MOMO, organizează pe 10 aprilie la Librăria Bastilia Conferinţa “Cum să-ţi educi copilul, fără să-l pedepseşti”.

Ai cel puţin 3 motive pentru a fi unul dintre părinţii din sală:

Vei înţelege care e diferenţa dintre pedeapsă şi disciplina 
Vei înţelege ce se afla în spatele comportamentelor nedorite, cum să le previi şi cum să le opresti 
Vei învăţa cum să ai un copil auto disciplinat, fără pedepse, mite şi recompense

Conferinţa se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est. 

TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil. Acest workshop se adresează părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, sau celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe. 

Data conferinta: 10 aprilie 2013
Durata Conferinţă: 2,5 ore (18.00-20.30) 
Taxa de inscriere: 60 lei de persoană 
Locul de desfasurare: Libraria Bastilia (Mansarda) Piata Romana

Participarea la conferinta presupune achitarea in prealabil a taxei de inscriere. Aceasta se poate achita cash la Libraria Bastilia (Piata Romana) , la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sau online de pe www.iabilet.ro. Validarea inscrierii se face printr-un email la lumealuimomo@gmail.com, odata cu confirmarea platii.

Parteneri media: Itsy Bitsy, www.Gokid.ro, www.suntparinte.ro, www.melc-codobelc.ro, b24kids.blogspot.com, www.copilul.ro

Vă aşteptam cu entuziasm,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu