vineri, 26 aprilie 2013

Pictam oua pe care le asezam in strachinile cu grau incoltit


Sambata 27 aprilie, ora 11.30 (grupa de varsta 2-5 ani)
Atelierele de Paste pentru mici si mari poznasi
Cu Mira  si Valentina


Fiecare zi ne aduce si mai aproape de zilele de sarbatoare si credem ca pregatirile vin cu cele mai colorate bucurii. 
Incepem curatenia de primavara, se schimba hainele din dulapioare, apar verdeturi proaspete in cosul de legume, petrecem mai mai mult timp afara prin parcuri si gradini...
iar la Lumea lui MOMO, se desfasoara Atelierele de Paste pentru mici si mari poznasi.

Sambata aceasta, vom invata sa pictam oua pentru masa de Paste si le vom aseza in strachinile cu grau incoltit "elaborate" sambata trecuta.... Ce frumos, abia asteptam sa vedem cum ati crescut grausorul... Sa nu il uitati acasa, va rugam! :)

Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. 
Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. 
Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. 
Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Durata: 60 minute
Locuri disponibile: 8 pentru fiecare grupa:
Cost atelier: 50 lei/persaoana (gratuitate pentru adult), in ziua atelierului cash sau in avans, in contul bancar al Lumea lui MOMO S.R.L. 10% reducere pentru frati!

Mis regulament de organizare si conduita:
Copiii sunt intotdeauna insotiti de parinti sau bunici, lucreaza impreuna si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! Parintii au  rol de partener de joaca si suport pentru copii.
Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile.
Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113
---------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu