marți, 23 aprilie 2013


Sambata 27 aprilie, de la 11.30 la 13.00 (5 ani +)
Atelier de cusut si decorat iepurasi si oua de Pasti
Cu Doina Pop, meşter artizan

Sâmbăta aceasta la atelierul "Poveşti cusute", ne adunăm mămici sau nu, cu fetiţe sau nepoţici învăţand alături de Doina să ne coasem iepurasi simpatici si poznasi pentru Sarbatoarea de Pasti, asa cum ni imaginam. 
Le punem nasturi, rochite sau fundite, salopete sau sortulete..urechi bine ciulite sau nitel natange! Hai in trupa noastra vesela! :-)

"Poveşti cusute.. cu atât albă sau colorată" este un nou atelier marca Lumea lui MOMO, un atelier de creaţie şi re-creaţie de haine şi accesorii pe care îl propunem fetelor, fetitelor, doamnelor si domnitelor de la 5 ani la 99 de ani şi unde vom explora împreună lumea fascinantă a creaţiilor vestimentare, a accesoriilor sau decoraţiunilor pentru casa. De ce Poveşti Cusute? Pentru ca în jurul fiecărui obiect pe care îl imaginam şi îl creăm, se naşte şi o poveste. Şi de cele mai multe ori, poveştile sunt cele pe care le păstrăm cel mai bine în sufletul nostru, iar acum le vom purta până în dulapul nostru cu haine sau cufărul cu accesorii. În plus, atunci când ne strângem mai multe fete într-o atmosferă plăcută se nasc multe multe poveşti frumoase!

Sunaţi-ne şi potriviţi o rezervare. Locurile sunt limitate (6 locuri), buna dispozitia si creativitatea, dar si obiectele create sunt nelimitate!

Cost atelier: 55 de lei (mama+copil).
Partea de consumabile şi furnituri (aţe, ace, materiale, pasmanterie, accesorii şi diferite alte unelte) este inclusă în preţul atelierului. 
Detalii şi inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu