marți, 16 aprilie 2013

Coasem si decoram iepurasi de pasti impreuna cu Doina

Sambata 20 aprilie, de la 11.30 la 13.00 (5 ani +)
Coasem iepurasi si ne pregatim pentru Sarbatoarea de Pasti 
Cu Doina Pop, meşter artizanSâmbăta aceasta la atelierul "Poveşti cusute", ne adunăm mămici, bunici sau matusici, cu fetiţe, nepoţici sa invatam de la Doina să ne coasem iepurasi simpatici si poznasi pentru Sarbatoarea de Pasti, asa cum ne imaginam. 

Le punem nasturi, rochite sau fundite, salopete sau sortulete..urechi bine ciulite sau nitel natange! Hai in trupa noastra vesela! :-)

"Poveşti cusute.. cu atât albă sau colorată" este un nou atelier marca Lumea lui MOMO, un atelier de creaţie şi re-creaţie de haine şi accesorii pe care îl propunem fetelor de la 6 ani la 99 de ani şi unde vom explora împreună lumea fascinantă a creaţiilor vestimentare, a accesoriilor sau decoraţiunilor pentru casa. De ce Poveşti Cusute? Pentru ca în jurul fiecărui obiect pe care îl imaginam şi îl creăm, se naşte şi o poveste. Şi de cele mai multe ori, poveştile sunt cele pe care le păstrăm cel mai bine în sufletul nostru, iar acum le vom purta până în dulapul nostru cu haine sau cufărul cu accesorii. În plus, atunci când ne strângem mai multe fete într-o atmosferă plăcută se nasc multe multe poveşti frumoase!

Sunaţi-ne şi potriviţi o rezervare. Locurile sunt limitate (6 locuri), buna dispozitia si creativitatea, dar si obiectele create sunt nelimitate!


Cost atelier: 55 de lei (mama+copil).
Partea de consumabile şi furnituri (aţe, ace, materiale, pasmanterie, accesorii şi diferite alte unelte) este inclusă în preţul atelierului. 
Detalii şi inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, tel 0734.397.375 sau 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu