sâmbătă, 27 aprilie 2013

Teatru pentru copii si briose nazdravane : Alice in Sufrageria Minunilor

Duminica, 28 aprilie, ora 11.30 

Teatru pentru copii : Alice in sufrageria minunilor
recomandat copiilor de la 3 la 99 ani


Va asteptam in Duminica Floriilor sa ne jucam alaturi de Alice si sa invatam reteta secreta de briose a Matusii Gratiela, pe care desigur le vom gusta, servite chiar de dumnea'sa!!

Un spectacol interactiv si foarte aproape de sufletul copiilor, “Alice in sufrageria minunilor” imprumuta elemente specifice modului lor joaca si intelegere a lumii inconjuratoare.   Spectacol prezentat in cadrul festivalurilor Teatrului de Opereta "Viata e Frumoasa", editia 2012 si "Povesti pentru copii si oameni mari", Decembrie 2012.

A fost odata intr-o sufragerie, printre oameni mari plicticosi ca niste carti fara poze, o fetita care, cand inchidea ochii, putea sa transforme lumea din jurul ei intr-o lume a minunilor:  o lume in care briosele nu numai ca-ti fac cu ochiul, dar iti si canta, in care omizile se transforma in fluturi cu un cantecel si pisicile au clopotei in coada... 

In lumea ei, Alice poate fi cand mare cand mica, ramanand mereu copil.  Cand povestea o ia razna, Alice desface vraja deschizand ochii largi spre oamenii mari care-i sunt, de fapt, atat de dragi.


cu: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Craciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitrut (Omida) si Doina Pop (Regina) 

Regie si text: Selma Dragos Costume: Doina Pop Improvizatie muzicala: Loredana Mitrut  Foto: Cristina Ropotan. 

Intrare: 25 lei/persoana (ceai si briose din partea casei). Doar, 35 de locuri disponibile!!!

Biletele la acest spectacol se pot achizitiona doar cu plata in avans, cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 sau online prin www.iabilet.ro, detalii la  0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu