joi, 17 octombrie 2013

Atelier de craft, pictura si creativitate pentru copii si parinti (2-3 ani)


Sambata 19 octombrie 2013
ora 11.00, cu Andreea Stefan

Atelier de crafts, pictura si creativitate pentru mamici, tatici, bunici si pitici de 2-3 ani
Tablou de toamna pentru mama În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Sambata aceasta, din crengutele adunate in excursia noastra la munte, si din semintele bostanilor ciopliti pentru felinare, vom crea impreuna cel mai autentic tablou de toamna pe care sa-l daruiti mamei. Dar mai intai de toate, vom incepe joaca printr-o pictura cu manutele, stim ca va place!! :-)


Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend

Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8 

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati)

Parintii sunt invitati sa  participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! 
Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51,  et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu