joi, 17 octombrie 2013

ATELIER DE IMPLETIT FLORI PENTRU COPII

Sambata 19 octombrie, ora 11.30
Plantam flori si pictam ghivece din ceramica 
pentru copii si parinti laolata fara varsta sau pricepere
Cu Oana de la Flowersophy 

Cum creste floarea in pamant? De unde vine ea? Si cat sunt de mari radacinile ei? Are mai multe? Cata apa are nevoie? Dar soare? Dar chiar  toate florile sunt colorate si au miros? 

Copiii iubesc natura, adora florile, si sunt curiosi nevoie mare cand vine vorba despre cum se naste viata si creste mai departe.

Sambata aceasta ne vom picta ghiveciul din ceramica si apoi vom planta o tufanica colorata. O vom lua acasa, sa o asezam in fereastra. Iar Oana ne va invata cum se ingrijesc si se iubesc florile. 

Mamici, tatici si bunici, luati-va copii sau nepotii de mana, si veniti alaturi de noi la Atelierul de impletit flori, sambata 19 octombrie, ora 11.30. O noua experienta de viata! Atelierul de impletit flori este locul in care copiii si parintii se reconecteaza cu frumusetea naturii prin (re)descoperirea florilor, a culorilor si a felului in care pot fi acestea impletite in combinatii unice. 

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice Durata atelier: 60 minute Locuri disponibile: 8 Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic). 10% reducere pentru frati! Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu