miercuri, 23 octombrie 2013

Povesti cu dovleci din plastilina artizanala pentru copii de 2-3 ani

Atelier de creativitate si joaca pentru copii si parinti
Sambata 26 octombrie 2013
ora 11.00, cu Andreea Stefan

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Mai intai vom framanta o plastilina naturala dupa o reteta proprie pe care o vom impartasi impreuna cu voi. Vom modela din ea bostani simpatici, iar din crengute si frunze vom crea o padure, in care vom aseza bostaneii modelati si decorati impreuna.

Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend

Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8 

Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati)

Parintii sunt invitati sa  participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! 
Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51,  et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu