joi, 31 octombrie 2013

Copacul Vietii - Atelier de creativitate si joaca pentru copii de 2-3 ani

Sambata 2 noiembrie ora 11.00
cu Andreea Stefan, psiholog, mama a 3 copii si cu pofta mare de joaca

Valorile se sadesc si cresc intotdeauna in familie: felul in care reusim sa ne sprijinim pe copiii, sa prinda radacini solide pentru aripile care incep sa le creasca usor, usor, increderea in propria persoana, inseamna ca stim sa fim alaturi de ei, in orice situatie. Iar acesta devine un fel de a fi, un fel de viata, in care devenim si noi copii, reinvatand despre bucuriile simple ale vietii.

Cate lucruri nu se ascund oare intr-o pata de culoare, o bucata de hartie bine mototolita sau un varf de creion ramas bont? 

Ca in fiecare sambata va invitam alaturi de copii,  sa realizati impreuna Copacul Vietii , cu pictura prin amprenta, colorat, mult colorat, colaj si mult drag de a face lucruri impreuna, pentru ca in Lumea lui MOMO totul este posibil. 

Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 

Detalii organizatorice pentru atelierele din weekend 
Durata atelier: 60 minute 
Locuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati) 

Parintii sunt invitati sa participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113  Adresa: Str. Grigore Cobalcescu nr, 51, et.1 sector 1, cod interfon 4321#

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu