marți, 1 octombrie 2013

Atelier de creativitate, joaca si veselie pentru copii si parinti

Sambata 5 octombrie 2013

Bunatati de Toamna : Decoratiuni din recolta de seminte a toamnei
Atelier de creativitate, joaca si veselie pentru copii si parinti

Grupa de varsta 2-4 ani, ora 11.00

În Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii.

Sambata aceasta vom cauta prin sacii din beci, semintele pe care natura ni le-a lasat sa le iubim si sa ne faca viata mai gustoasa sau frumoasa.

Pe sabloanele unor frunze gata decupate, vom aseza seminte de dovleac, fasole, porumb si chiar capacele de ghinda


Detalii organizatorice pentru atelierele de uichend:

Durata atelier: 60 minuteLocuri disponibile: 8 
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate pentru adultul care insoteste si lucreaza alaturi de copil). (10% reducere pentru 2 frati)

Parintii sunt invitati sa  participe intotdeauna alaturi de copiii lor si sa lucreze impreuna  O lectie pentru doi, o lectie de neuitat! 

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. va multumim! 
Detalii la telefon: 0734.397.375/ 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu