joi, 3 mai 2012

Atelier de creativitate - pictura pe sticla si ceramica pentru mai marisori


Sambata 5 Mai ora 11.30

Atelier de Creativitate pentru juniori 5 ani - 14 ani

Pictura pe ceramica si sticla, cu Adela Edu

A picta ceramica sau sticla este o experienta inedita..este o calatorie a creativitatii si imaginatiei, a transparentelor, a culorilor si  formelor. Fie ca alege o cana de ceai, o farfurie, un pahar..sau o bucata de sticla, oricine poate desena si picta asa cum simte. Totul este sa te lasi liber, iar copiii sunt maestrii la acest lucru. Sa te inarmezi cu o pensula si culori, sa iti alegi obiectul pe care vrei sa il pictezi si la treaba. 


Vei pleca acasa cu un obiect 100% original..si cu siguranta ceaiul de dimineata va aduce mult mai multa veselie micului dejun :-). Iar daca alegi sa faci un tablou pe sticla, te vei mandri cu poza camerei tale colegilor si prietenilor tai. Rezerva acum un loc la lumealuimomo@gmail.com. Durata 60/70 minute, cost 50 lei (culori si obiectul de ceramica/sticla inclus)
Parintele este incurajat sa ramana alaturi de copil si sa lucreze impreuna. Nu se percepe un cost suplimentar. Toate obiectele se iau acasa. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu