vineri, 11 mai 2012

Atelier de Creativitate si culoare..pentru mici si mamici


Sambata 12 Mai orele 10.00 si 11.15

Fluturasi hai sa-ti fac aripioare, sa zbori cu noi din floare in floare - hai sa mesterim fluturasi si floricele din hartie de matase..si sa le insiram pe ate! grupa de pitici voinici (2-4 ani) 


In Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 
Sambata aceasta vor zumzai ca niste fluturasi pentru ca vom face fluturasi..dar si floricele din hartie de matase. Nu inainte sa  ne terminam amuletele de pictat de sambata trecuta, pastrate si acum la soare, la uscat!  
Durata sedinta 60 de minute. Pret 45 lei/persoana (mama + copil) - materialele incluse. Program: 10.00 (2 -2,5 ani), 11.15 (3-4 ani) .Parintele este incurajat sa ramana alaturi de copil si sa lucreze impreuna. Nu se percepe un cost suplimentar. Toate obiectele se iau acasa. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu