duminică, 6 mai 2012

Atelier de Gatit Vegge Kreativ - Aventura pe Mediterrana (partea 1)

Joi 10 Mai, ora 19.00


De ziua Regalitatii, gatim si mancam regeste!! Vom porni impreuna intr-o aventura culinara pe Mediterrana!! Si nu oricum, ne vom oprim astazi in 3 tari doar pentru o gustare de amiaza: Spania, Grecia si Italia..si vom imprumuta pentru 2-3 ore aromele si muzica lor. Vom experimenta impreuna cea mai  delicioasa si racoritoare supa Gaspacho alaturi de bruschete cu  "picada" - pesto spaniolesc o binecuvantare pentru zilele infierbantate de vara, vom poposi in mica Elada pentru a incerca "melitzanes (vinete)  coapte cu iaurt si oregano si chiar o feta sakanaki. hmmm, la Italia inca ma mai gandesc, sa vad ce ma inspira pana atunci. Mie imi este deja foame, va spui :-)). Un lucru e clar: nu ne vor lipsi legumele proaspete si crocante, ierburile aromatice, sarea de mare, uleiul de masline presat la rece, maslinele kalamata...si inca vreo 2 surprize!! :-)). 


Avem locuri limitate, maxim 8! Inscrie-te din vreme pentru aceasta nebunie culinara..fie ca esti mamica, bunica, domnisorica, tatic, bunic, domnisoric..si tot asa. Sanatos si creativ sa-ti placa sa mananci, caci de gatit e cel mai simplu. Trimite un email la lumealuimomo@gmail.com sau suna-ma pentru detalii - Mira 0723.565.113
50 lei participarea/persoana + ingredientele (fiecare are optiunea sa aduca ceva, dupa o consultare prealabila cu lista noastra de ingrediente)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu