luni, 7 mai 2012

Un nou atelier de Parinti -Curs de parenting intensiv cu Urania Cremene


17-18 Mai , Atelierul de Parinti

Curs de Parenting cu Urania Cremene


Urania Cremene este singurul expert de Parenting din Romania al Parents Toolshop. Pe 18 si 19 mai 2012 la Lumea lui MOMO Esti invitat la o intalnire speciala, un curs de parenting, si nu unul oarecare- singurul Atelier de Parinti de care vei avea vreodată nevoie! 


De ce să fii acolo? Simplu. Copiii vin la pachet cu iubirea, meseria de părinte se învaţă. Este o meserie pentru totdeauna, unde procesul de invatare se reinnoeste si nu se opreste niciodata. Renunţă la sfaturile mamei tale, mamei lui, vecinei de la patru şi colegei de serviciu! Cu toate bunele intenţii, sfârşeşti prin a repeta aceleaşi greşeli pe care şi ele le-au făcut… 
Vino la Parent’s Masterclass, cursul de parenting numarul 1 în lume, licenţiat în România de Parent’s Tooshop SUA pentru că, aceste Atelier te ajută să răspunzi la probleme, în loc să reacţionezi la ele. Îţi oferă un plan de parenting eficient, care îţi va reduce frustrarea şi îţi va oferi răbdare şi încredere Iti va oferi un stil de parenting echilibrat, astfel incat vei obtine cooperare, nu obedienta 

  • Vei creste increderea de sine, atat a copilului, cat si a ta, ceea ce creste motivatia interna de a face lucruri.
  • Vei obtine cooperarea copilului, fara testari, mite, bonusuri sau jocuri de putere Iti vei putea invata copilul sa devinda independent si responsabil, renuntand treptat la control Iti vei putea invata copilul sa-si rezolve singur problemele si sa ia decizii responsabile, fara sa fii nevoit sa-l salvezi de fiecare data.
  • Te va ajuta, pe tine si pe copilul tau, sa fiti calmi in fata situatiilor dificile, fara crize si trantit usi. 
  • Vei sti sa comunici asertiv despre valorile tale, reguli, asteptari si ingrijorari, fara a tine prelegeri, fara a ameninta sau a da vina pe altii, astfel incat copiii sa-ti asculte si sa-ti respecte nevoile 
  • Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi si cum sa le rezolvi, in functie de situatie. 
  • Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi. 
  • Vei creste sentimentul de “Impreuna” in cadrul familiei tale, unde fiecare va sti care-i este rolul Iti vei imbunatati consistenta si abilitatea de a recunoaste sfaturile gresite pe care le primesti. 
  • PACHETUL DE CURS INCLUDE : 18 ore de training intensiv (orele 9.00-18.00) Manualul de 450 pagini format A4, care a stat la baza cursului 2 ore de consiliere parentala unu-la-unu in 3 luni de la terminarea cursului 2 mese de pranz, 6 pauze de cafea plata in 3 transe egale: o parte la inscriere, 2 parti in doua luni PRET PACHET: 900 lei cu TVA inclus. 
  • AL DOILEA PARINTE INSCRIS LA CURS BENEFICIAZA DE 50% REDUCERE!!! 
  • Fiecare persoana adusa de un participant primeste 10% reducere. Locurile sunt limitate la 10! Inscrie-te acum! Confirma participarea la lumealuimomo@gmail.com, achita avansul de 10% din valoarea totala a cursului si ai garantat locul asigurat! Poti opta pentru plata cash la sediul Lumea lui MOMO din Strada Cobalcescu nr. 51 sau prin ordin de plata. Contacteaza-ne la lumealuimomo@gmail.com pentru a stabili cum este cel mai convenabil pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu