miercuri, 30 mai 2012

Atelierele Familiei de 2 iunie - parinti si copii creaza si se recreaza impreuna


Sambata 2 iunie  orele 10.30 

Atelier de Creativitate si culoare..pentru mici si mamici (grupa 2-4 ani) cu Viorica Pintilie 

Insira-te margarite..pe lungi fire aurite si margele ..din paste colorate

In Lumea lui MOMO totul este posibil. Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 


Din paste colorate, punem una cat una pe fir insirate..ne facem un colier, o bratara, un cordon sau cordeluta..sau chiar o coada de pisicuta??!! In a doua parte coloram si pictam ..nu cu pensula, de data aceasta folosim capatul cu guma al creionului si vom face minuni. O inventie amuzanta de a crea forme din culoare. Parintele este incurajat sa ramana alaturi de copil si sa lucreze impreuna. Nu se percepe un cost suplimentar. 

Grupa de varsta  2- 4 ani
Structura atelierului: saptamanala
Durata sedintei: 60 minute
Inscrierile se fac in limita a 7 locuri disponibile, la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723565113
Pret Atelier: 45 lei plata la sedinta/sau 40 lei/sedinta abonament 4 sedinte sau 30 lei/sedinta - MOMO SUMMER CARD (8 sedinte)Sambata 2 iunie, ora 11.00
Atelier de pictura pe pietre pentru parinti si copii


Uneori, pietrele ne vorbesc..de cate ori nu s-a intamplat sa gasesti o piatra la mare sau munte, sau chiar prin parc si care sa iti semene cu o broasca testoasa, cu o fata de om, cu o ciuperca, inima..si cum ar fi sa coloram piatra si sa o transformam intr-o jucarie sau obiect decorativ? sau cum ar fi sa spunem o poveste pe o piatra plata si sa desenam un tablou, un peisaj sau chiar un personaj? Cu acrilice, pensule, creioane si cu fel de fel de pietre adunate de colo colo ne punem creativitatea si imaginatia la lucru si ne amuzam. In plus invatam ca putem crea arta din orice..chiar si pietrele ne vorbesc.
Grupa de varsta  4 ani-10 ani
Structura atelierului: saptamanala
Durata sedintei: 60 minute
Inscrierile se fac in limita a 7 locuri disponibile, la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723565113
Pret Atelier: 45 lei plata la sedinta/sau 40 lei/sedinta abonament 4 sedinte sau 30 lei/sedinta - MOMO SUMMER CARD (8 sedinte)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu