luni, 14 mai 2012

Atelier de pictura pentru adulti


din 15 mai un nou modul - 10 % discount pentru lunile mai, iunie si iulie


Fiecare copil este un artist. Problema este cum să rămână un artist şi după ce va creşte - tot de la Picasso cetire. asa ca voi cei care va incapatanati sa cresteti, si inca mai puteti vedea lumea prin suflet de copil, aveti puterea sa transformati imaginarul in real sau pur si simplu va place arta fara sa cautati talentul va asteptam in fiecare MARTI de la 19.00 alaturi de George Moscal sa comunicati prin culoare si imagine. Atelier de pictura si desen pentru adulti. 


Experienta de comunicare despre si prin imagine
cu George Moscal Profesor la UNARTE

Atelierul de pictura se adreseaza adultilor intre varsta X oricati ani si propune un contact direct, rapid, adevarat, cu esentele acestei arte. Un curs intensiv de pictura pare o idee utopica, asa ca nu-i vom spune astfel. Va fi mai degraba o experienta de comunicare despre si prin imagine si vom apela pentru asta la cele mai vechi si consacrate mijloace si procedee (de producere a imaginii vizuale unicat), preexistente tehnicilor de reproducere si multiplicare, fotografiei si mediilor digitale. Vom putea descoperi impreuna (discutand, desenand, pictand) ce legitati generale ale picturii stau la baza generarii dar si a analizei si interpretarii oricarui tip de imagine vizuala statica sau chiar cinetica.

Modulul de baza se desfasoara astfel: Desen – Prezentarea si familiarizarea cu mijloacele de expresie si instrumentarul limbajului grafic; experimentarea desenului ca studiu de observatie si reprezentare (dupa natura); desen analitic (mimetic), desen expresiv, despre punct linie suprafata,proportii,paginatie etc. Materiale de lucru: creioane, carbune, guma de sters, hartie 50x70 cm + sevalete, plansete. Culoare – Exprimarea prin intermediul picturii, in urma adaugarii la experimentul desen a unor „secrete” despre culori; despre armonii si contraste, game, tonuri saturate sau rupte etc. Materiale de lucru: pensule, culori acrilice + sevalete, plansete, palete. Compozitia libera, imaginativa – Cei care au parcurs submodulele anterioare pot incerca acum, cu putin ajutor, sa se exprime prin intermediul imaginii picturale, relativa la o tema sugerata sau la un proiect personal. Modulele urmatoare vor fi de cate patru saptamani cu sedinte alternate de desen, culoare, compozitie si urmaresc aprofundari experentiale si extensii tematice, in concordanta cu evolutia grupelor sau cu evolutiile individuale. Primul modul - de baza, se va desfasura pe perioada a 4 sedinte a cate 2 ore/fiecare. In fiecare Marti de la ora 19:00 la 21:00. Costuri participare: 310 lei/ 8 ore/4 sedinte. Data incepere atelier: 15 MAI. detalii si inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, 0723.565.113 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu